preloader

Curatat Canapele

Curatare canapele

Cu trecerea timpului materialele de suprafata canapelelor capata urme vizibile de uzura, iar inlocuirea lor nu este un lucru usor, preturile lor fiind in general destul de mari. Ca urmare, o curatare si o intretinere a canapelei este esentiala pentru le prelungi durata de utilizare.In cele ce urmeaza va sfatuim sa nu curatati canapeaua singuri acasa.
 
Servicii de curatat canapele
Pentru inceput va atragem atentia ca este foarte important sa curatati canapelele cu o firma de curatat si spalat canapele si fotolii la domiciliu.Noi suntem solutia d-vs avem aparate profesionale aspiratoare de ultima generatie,care curata in profunzime canapele scaunele si saltelele.Servicii de curatat canapele la domiciliu metoda injectie/extractie. 
 
Aspiratoarele profesionale 

Firma noastra de curatat canapele,scaune,fotolii,saltele de pat are prioritatea curatarii canapelelor numai cu detergenti profesionali care au puterea de a indeparta murdaria din materialele textile sau stofe.Aspiratoarele pe care le folosim toate sunt profesionale si au o putere de aspirare de pana la 3600 de wati reali si incalzirea apei la 90 de grade. 

Curatare canapele si scaune de birou

Curatare si spalare canapele,scaune de birou,fotolii,saltele din material textil stofa sau din piele la domicilu in Bucuresti si in alte localitati.Servicii de curatare spalare canapele si coltare direct pe loc acasa.Curatarea se va face prin injectarea detergentului in material si extragerea lui cu ajutorul aspiratorului.

Clatirea materialului pana acesta nu va mai prezenta urme de murdarie se va efectua cu apa curata.Curatarea canapelelelor vor avea ca timp de uscare pe timp de vara aproximativ 4 ore de la procedeul de spalare si curatare a canapelei.Iar acest lucru va fi posibil daca in, incapere va fi o temperatura ridicata iar curentii de aer sa isi faca si ei treaba.Curatam pe loc canapele in Bucuresti.

 
2596978
curatenie canapele

 CuratenieAsa

  • Serviciile de curatat canapele la domiciliu sunt impecabile.
  • Servicii de curatat canapele la domiciliu cu produse profesionale.
  • Firma noastra de curatat ,spalat scaune textile are polita de asig.
  • Curatare canapele in  apartamente cu echipa de interventie.
  • Spalat canapea cu aspiratorul injectie/extractie, semiumed. 
  • Servicii de curatat canapele,scaune,fotolii textile si saltele de pat..

Curatat Canapele

Curatam canapele la domiciliu in Bucuresti si in alte localitati.Curatat scaune de birou cu aspiratorul si detergenti activi.Suntem firma care spala si curata canapele la birou acasa.Spalam si igienizam coltare si saltele la domiciliu.Avem cele mai bune preturi la spalat canapele in Bucuresti pentru cei care au restaurante cluburi,magazine de prezentare.
Comanda minima la curatat canapele si coltare preturi de la 250 lei 
Compania detine polita de asigurare ,Cu noi sunteti in siguranta
Preturile pentru servicii de curatare spalare canapele,scaune au tva
Despre operatiuni curatare canapele nu ezitati sa ne contactatiC