preloader

Curatenie Apartamente

Servicii de curatenie generala de primavara a devenit o traditie, pe care majoritatea romanilor o respecta cu strictete. Dupa o iarna grea locuintele noastre au nevoie de reimprospatare.Primavara este momentul ideal pentru a acorda atentie curateniei generale din locuinta,aceasta fiind mai eficienta daca are loc in luna martie,cand termometrele inca indica temperaturi moderate si se pot spala si geamurile la exterior.
Curatenie generala  in apartament trebuie neaparat sa cureti covoarele şi mocheta ele adună în fibrele lor praf acarieni,resturi alimentare – un mediu propice dezvoltării microbilor si bacteriilor.Ideea fiind sa nu te apuci sigur de aceste treburi de extenuare fizica.Apeleaza cu incredre la o firma de curatenie profesionista care sa execute si servicii de curatat si spalat mocheta la domiciliu si curatarea canapelelor nu ar strica.
Spalat si curatat geamurile de la apartament  prafuite, pătate si care nu mai au strălucirea de odinioară.Vom curata geamurile apartamentului de praf,ramele şi tocurile de la geamuri.Apeleaza cu incredere la firma noastra de curatenie generala in apartamente.Vom face geamurile camerelor sa arate impecabil de curate.La fel si geamurile de la balcon nu vor scapa de ustensilele noastre.Alege sa ai geamurile locuintei frumoase
Curatenie generala si curatat canapele si fotolii la domiciliu. Esti preocupat de curatenia generala in locuinta ta pune pret si pe curatarea canapelei si a fotoliilor din apartament.Daca serviciile de curatenie au fost executate de catre tine precis nu ai curatat canapeaua textila si nici scaunele.Degeaba te ai chinuit sa faci curat in apartament daca ai omis acest aspect.
Nu-i nimic suntem aici pentru tine sa te ajutam si cu aceste servicii care sa completeze curatenia generala a,apartamentului tau.Curatenia generala la domiciliu in case,vile,apartamente este foarte importanta si recomandata sa o faci ori de cate ori simti nevoia sa te simti in siguranta in confort si intr-un mediu sanatos placut.
Curatenie apartamente 5

 CuratenieAsa

  • Serviciile de curatenie la apartamente sunt impecabile.
  • Curatenie generala in locuinte cu produse profesionale.
  • Firma noastra de curatenie in apartamente are polita de asig.
  • Curatenie generala in  apartamente cu echipa de interventie.
  • Oferim servicii de curatat mocheta la domiciliu in apartamente
  • Servicii de curatat scaune textile de birou si spalare de geamuri.
Curatenie generala apartament 4 camere 100/mp preturi de la 1100 lei                                           
Curatenie generala apartament 3 camere 70/mp preturi de la 900                                                   
Curatenie generala apartament 2 camere 50/mp preturi de la 750 lei                                                  
Curatenie generala apartament 1 camera 30/mp preturi de la 650 lei                                                  
Curatenie generala vile,case,spatii comerciale, preturi negociabile.                                                           
Preturi curatenie dupa chiriasi nu sunt la fel ca la curatenie generala                                                         
Curatenie constructor la domiciliu, locuinte preturi de la 15 lei mp

Operatiuni curatenie

Daca te ai intrebat ce servicii de curatenie oferim pentru banii pe care suntem platiti enumeram cateva operatiuni ce se vor efectua in casa dvs.indepartarea panzelor de paianjen,spalat geamuri ,tocariei,stergerea mobilierului,aspirat ,parchet,gresie,mocheta, aspirat pe sub mobilier,canapele,covoare,igienizarea bucatariei si a grupurilor sanitare.

Comanda minima la curatenie apartamente de la 500  lei 
Compania detine polita de asigurare ,Cu noi sunteti in siguranta
Preturile pentru servicii de curatenie apartamente,case,vile au tva
Mai multe detalii despre operatiuni curatenie nu ezitati sa ne contactati