preloader

DESPRE NOI

history
APARTAMENTE-MOCHETE-GEAMURI

SPECIALIZATI IN CURATENIE!

Ne am infiintat in anul 2007 si suntem o companie de familie avem o echipa tanara pregatire in domeniul serviciilor de curatenie.Suntem firma de curatenie profesionala din Bucuresti.Suntem o echipa adevarata motivata dar si unita avand lideri cu experienta si profesionisti de top.
Pregatirea angajatilor este facuta de catre persoane specializate in acest domeniu.Serviciile de curatenie executate de firma noastra sunt impecabile mai ales, serviciile de curatenie pentru apartamente  unde avem recomandari bune.Alte servicii unde excelam si sunt apreciate sunt:spalat geamuri locuinte,curatat mocheta si scaune de birou.
about-lg
Suna pentru o estimare gratuita! 0728 279 994

Cele mai bune servicii de curatat mocheta dar si spalat geamuri si curatat canapele.Oferim servicii de curatenie in apartamente si spalat geamuri la balcoane,curatam canapele si curatam mocheta cu ajutorul masinilor monodisc si ale aspiratoarelor care igienizeaza cu abur si injectie extractie.

Suntem printre cele mai cunoscute firme de curatenie din Bucuresti care executam servicii de curatenie in sedii de birouri.Avem in portofoliu cunoscute branduri de pe piata cu care avem contracte si in prezent.