preloader

DESPRE NOI

history
APARTAMENTE-MOCHETE-GEAMURI

SPECIALIZATI IN CURATENIE!

Ne am infiintat in anul 2007 si suntem o companie de familie avem o echipa tanara, pregatire in domeniul serviciilor de curatenie.Suntem firma de curatenie profesionala din Bucuresti.
Suntem o echipa adevarata, motivata dar si unita avand lideri cu experienta si profesionisti de top.Pregatarea angajatilor este facuta de catre persoane specializate in acest domeniu.
Serviciile de curatenie executate de firma noastra sunt impecabile mai ales, serviciile de curatenie pentru apartamente, unde avem recomandari bune.Alte servicii unde excelam si sunt apreciate sunt:spalat geamuri locuinte,curatat mochete si scaune de birou.

BENEFICIAZA DE CELE MAI BUNE SERVICII DE CURATENIE

about-lg
Suna pentru o estimare gratuita! 0728 279 994

Suntem firma de curatenie din Bucuresti si executam la domiciliu curatenie vile,case ,servicii de curatenie dupa constructor pentru apartamente ,spalat mocheta la domiciliu si la birou cu produse profesionale.

Printre cele mai cunoscute firme de curatenie in sedii de birouri,curatam geamuri si scaune de restaurante.Spalam vitrine de geamuri la spatii comerciale, magazine ,curatenie balcoane si spalat geamuri locuinte.

RECENZII

Ce spun clientii nostri!