preloader

Curatat Mocheta Bucuresti-Curatat mocheta Birou

1curatenie canapele 3

 CuratenieAsa

  • Servicii de curatat mocheta la restaurant, impecabile.
  • Curatat spalat mocheta in locuinte,cu produse profesionale.
  • Firma noastra de curatat mocheta are polita de asigurare.
  • Curatare mocheta la domiciliu, cu echipa de interventie.
  • Spalat mocheta cu monodiscul cu spuma uscata.
  • Servicii de curatat guma si pete de orice fel de pe mocheta.
Preturi curatat mocheta restaurante de la 4 lei mp peste 500 mp                                                    
Preturi curatat mocheta domiciliu pana la 100 mp negociabil.                                                                       
 Preturi curatat mocheta suprafete 10-500 mp negociabil                                                             
Comanda minima pentru curatat mocheta la domiciliu,de la 300 lei                                                                                 
Preturile pentru servicii de curatat mocheta sunt estimative si au Tva inclus.

 

Spalat mocheta cu aparate profesionale 

Curatare si spalare mocheta domiciliu in Bucuresti, si in alte localitati.Curatat mocheta lipita,cu monodiscul si detergenti spumanti activi.Suntem firma curatat mocheta lipita la birou.Spalam si igienizam mochete si covoare la domiciliu.Avem cele mai bune preturi la spalat mocheta,lipita in Bucuresti la restaurante.Curatare si igienizare mocheta lipita cu spuma uscata.

Comanda minima la curatat mocheta si covoare,preturi de la 300 lei 
Preturile pentru,servicii de curatare spalare mochet,si covoare au TVA
 la

Curatat mocheta  birouri-Spalat mocheta restaurant

Despre Firma de curatat mocheta Bucuresti si ilfov-Curatat mocheta la birou ,cu spuma uscata si preturi estimative la telefon,Spalat mocheta la birou cu preturi negociabile-Curatat mocheta si pentru gradinita-Spalare mocheta cu spuma uscata la restaurant in Bucuresti,si curatat mocheta la domiciliu-Oferim preturi mici la curatat mocheta in sediu de birou.
Suntem,firma de curatat mocheta in Bucuresti cu spuma uscata si cu echipa de interventie .Curatare mocheta profesional,cu spuma uscata, sau prin metoda semiumeda.Activam in Bucuresti dar si in alte localitati daca ne platiti deplasarea.Curatare profesionala mocheta, pentru restaurante,sali de evenimente,sedii de birouri. Folosim detergenti profesionali si utilaje de ultima generatie, si personal calificat pentru aceste operatiuni.
Curatat mocheta  in birou cu spuma uscata pentru cei care detin restaurante la,preturi curatat si spalat mocheta,murdara, patata,in sali de evenimente sau sedii de birouri.Curatare spalare si igienizare mocheta,cu mai multe utilaje,daca aveti suprafete mari.Preturile la curatat mocheta domiciliu, in functie de mochetele care trebuiesc curatate,suprafata,gradul de murdarie al mochetei ,spatiul aglomerat e si el taxat.

Preturi curatat mocheta restaurant

Spalat mocheta la birou preturi bune- Curatare mocheta lipita murdara patata.Detergentii consumati pentru indepartarea petelor sau a murdariei contribuie si ei la cresterea,preturilor pentru curatat mocheta lipita.Este firesc ca,pretul pentru curatat mocheta domiciliu, sa fie mai mare ca produse de curatenie au un pret  aproape dublu.Pentru curatat mocheta la birou,profesional nu vom face rabat la produsele folosite si vom oferi calitate.
Alege o,curatare de  mocheta profesional,pentru ca ASA se va curata mocheta cu detergenti extraordinari.Calitate si profesionalism pentru ca durata vietii a mochetei sa fie mai mare .Mocheta se va pastra mai mult timp curata,mirosul mochetei dar si aerul din incapere va fi mai curat. Alege calitate si,preturi bune la curatat mocheta birou,cu spuma uscata in Bucuresti, sau,curatat scaune textile de birou.Igienizare si spalare fotolii si,curatare canapele directe pe loc acasa la domiciliu.
Curatat mocheta la domiciliu in  Bucuresti,la preturi la spalat mocheta cu spuma uscata,restaurant avand timp de uscare 1 ora.Curatat scari cu mocheta un procedeu dificil,curatarea treptelor se va face aproape exclusiv cu aspiratorul de injectie/extractie.