preloader

Curatenie Birouri Bucuresti

Curatenie  sedii birouri,cu firma de curatenie de intretinere birouri,din Bucuresti.Avem in dotare aspiratoare si detergenti profesionali pentru efectuarea curateniei de intretinere in spatii de birouri.Personalul nostru este profesionist si atent la detali,atunci cand vor avea de executat curatenie la birou vezi: preturi la curatat mocheta la birou,si spalat geamuri,in sedii de birouri.
Curatenie generala birouri, si servicii de curatenie birouri, cu materialele noastre sau ale dumneavostra.Curatat mocheta, si spalat de geamuri la birou,cu abonament.Curatenie de intretinere la birou, zilnic,saptamanal si cu alta posibilitate de 3 zile pe saptamana.Curatenie de intretinere la sediu de birou,dimineata inainte de programul dvs. de lucru.Curatenie generala la birou cu spalat de geamuri.
Curatenie intretinere birouri  Bucuresti,executata cu personal calificat,acest tip de serviciu.Cum sa beneficiati de aceste,servicii de curatenie de intretinere la birou, este foarte simplu.Cu un singur apel sau prin formularul de pe sit, va putea comunica pretul estimativ al unui abonament, lunar pentru curatenie generala la birou, sau pentru curatat mocheta lipita profesional,curatare mocheta cu spuma uscata.
Ai deschis o afacere, si nu are cine sa se ocupe de biroul tau,cu servicii de curatenie zilnica,sau saptamanala,in sediul biroului tau, trebuie sa contactezi o firma de curatenie din Bucuresti.De exemplu birou poti apela la serviciile de curatenie ale companiei noastre.Suntem o echipa tanara,educata si avem un aspect placut.
Compania noastra de curateni, detine si o polita de asigurare,pentru obiectele dvs,de la birou.Serviciile de curatenie la birou,se vor executa in baza unui contract unde se vor specifica,toate detaliile serviciilor de curatenie.Serviciile de curatenie de intretinere la birou,se vor efectua dupa un program bine stabilit ,sau dupa studiu de ca
curatenie birouri 3

 CuratenieAsa

  • Serviciile noastre de curatenie la birou sunt impecabile.
  • Curatenie de intretinere birouri, cu produse profesionale.
  • Firma noastra de curatenie pentru birouri, are polita de asig.
  • Curatenie de intretinere la birou cu echipa de interventie.
  • Oferim servicii de curatat mocheta la birou, prin abonament.
  • Servicii de curatat scaune,textile de birou si spalare de geamuri.
Curatenie generala sediu birou 100/mp preturi negociabile                                                
Curatenie generala sediu birou 70/mp preturi negociabile                 
Curatenie generala sediu birou 50/mp preturi negociabile
Curatenie generala sediu birou 30/mp preturi negociabile                               
Curatenie generala birouri spatii comerciale negociabil                                                                              

Curatenie constructor sediu birouri   preturi de la 20 lei mp     

                                                            

Alege un mediu sanatos

Tu esti cel care lucrează la birou, ești cel care trebuie să acorde în primul rând atenție aspectului curățeniei. Dacă în compania unde lucrezi există o firmă care ofera servicii de curatenie,contribuie și tu în măsura în care se poate cu menținerea unui mediu de lucru plăcut și curat, pentru că poate depinde sănătatea și performanța profesională. 

Comanda minima curatenie preturi de la 250 lei 
Preturile pentru,servicii de curatenie sediu birour,continu tva
Pentru mai multe detalii despre curatenie la telefon.
Compania detine polita de asigurare, cu noi sunteti in siguranta