preloader

Curatenie Constructor

Curatenie dupa constructor in locuinte, suntem aici pentru tine cum sa faci curat,si ce produse sa folosesti pentru indepartarea petelor dificile.V-ati renovat apartamentul sau casa lasati,curatenia dupa-constructor in seama profesionistilor,care ofera urmatoarele tipuri de servicii: curatenie dupa renovare.in vile,si case,curatenie dupa constructor apartamente,curatat geamuri dupa constructor,spalat balcoane si vitrine de geamuri.
Suntem prezenti din anul 2007. Compania noastra este pregatita sa efectueze servicii de,curatenie dupa constructor, care vor fi eficiente si rapide.Atunci cand vom efectua,curatenie dupa constructor in Bucuresti,vom fi echipati cu produsele si echipamentele noastre necesare, cum ar fi aspiratoare profesionale, scule  si unelte care indeparteaza cu succes urmele de vopsea,sau de alte materiale pe care constructorii le- au lasat.
Cum va ajuta compania noastra, cand angajati echipa de la,firma noastra de curatenie,pentru servicii de curatenie dupa constructor in apartament,puteti fi sigur ca vom curata toate suprafetele afectate.Va asiguram ca la final veti avea o casa curata,igienizata,de care puteti fi mandri.De la case si vile suntem alegerea perfecta pentru,servicii de curatenie dupa constructor la domiciliu,si curatat si spalat geamuri.
Servicii de curatenie profesionala dupa constructor,sunt considerate ca o divizie specializata care ofera multe tipuri de servicii in industria renovarilor.Fie ca sunteti in cautarea serviciilor de curatenie dupa constructor pentru o casa, o vila sau un apartament, spatiu de birou.Echipa noastra de la firma de curatenie va poate ajuta.
Servicii  de curatenie dupa constructor si curatenie dupa renovare,pentru apartamente si spatii comerciale.Firma noastra de curatenie dupa constructor,chiar se pricepe cu succes la aceste servicii de curatenie dupa constructor.In toti acesti ani am acumula destula experienta.Ne am confruntat si cu situatii dificile dar totul sa terminat Asa bine.
gallery-3

 CuratenieAsa

  • De ce să alegeți curatenieAsa
  • Servicii de curatenie dupa constructor, impecabile.
  • Curatenie dupa renovare in locuinte, cu produse profesionale.
  • Firma noastra de curatenie in apartamente,are polita de asig.
  • Curatenie dupa constructor apartamente cu echipa de interventie.
  • Oferim servicii de curatat geamuri dupa constructor, in apartamente
  • Servicii de curatat etichete si folie dupa geamuri la apartamente.

Curatenie constructor apartament 4 camere 100/mp preturi de la 1200 lei
Curatenie constructor apartament 3 camere 70/mp preturi de la 1000 lei
Curatenie generala apartament 2 camere 50/mp preturi de la 900 lei
Curatenie generala apartament 1 camera 30/mp preturi de la 800 lei
Curatenie constructor vile,case,spatii comerciale preturi negociabile.
Curatenie constructor la domiciliu, locuinte preturi de la 20 lei mp

Cateva dintre operatiuni

Curatarea si indepartarea urmelor de vopsea,ciment de pe geamuri, parchet, pardoseli, gresie,faianta,etc.aspirarea tuturor suprafetelor de praf,curatarea spalarea geamurilor si a tocurilor de folii si etichete.curatarea corpurilor de iluminat,calorifere,stersul tocurilor geamurilor, Dezinfectarea grupurilor sanitare si a bucatariei,spalarea faiantei, gresiei si stergerea umeda a parchetului.

Comanda minima la curatenie apartamente preturi de la 650 lei 
Compania detine polita de asigurare ,Cu noi sunteti in siguranta
Preturile pentru servicii de curatenie apartamente,case,vile au TVA
Mai multe detalii despre operatiuni curatenie nu ezitati sa ne contactati.